Trendsales

Trendsales verkkokauppa ja vaihtoliike
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

Trendsales.fi on ensimmäinen sivusto Suomessa, joka tarjoaa  useiden brändien muoti-outletin internetissä, jossa naisilla on mahdollisuus ostaa muotituotteita jopa 50–70% alennettuun hintaan, toisin sanoen samaan hintaan kuin outlet-myymälöistä, jotka myyvät edellisten mallistojen tuotteita alennetuin hinnoin.

Joka kuun ensimmäisenä maanantaina ja tiistaina, 48 tunnin ajan, on budjettitietoisilla naisilla mahdollisuus shoppailla designer- ja luksusmallikappaleita kansainvälisiltä, tanskalaisilta ja suomalaisilta brändeiltä kuten D&G, Cavalli, TWENTY8TWELVE by s.miller, Auluna Leather Company, Nova Bags… ja monelta muulta huippubrändiltä. Myynnissä on paljon brändejä, joita Suomesta ei voi ostaa.

Muoti-Outletissa  shoppaaja voi selata valikoimaa brändin, myyjän tai kategorian mukaan. Jo lanseeraamisen aikana myynnissä on laukkuja, vaatteita, nahkatakkeja, urheiluvaatteita, koruja, kenkiä ja kosmetiikkaa. Jälleenmyyjien ja brändien edustajat hyödyntävä Trendsales.fi-sivuston tarjoamaa alustaa, mutta hoitavat kaupankäynnin sivustolla itse.

Linkki Trendsalesin muoti-outletiin: www.trendsales.fi.

Viittaukset: http://umami.fi


Trendsales, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Suositellut artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php