Showing: 1 - 10 of 17 RESULTS

HacKed By ElSyad

Lupasin lisää vinkkejä siitä miten pukea (teko)nahkahame poistettujen kollaasien tilalle, joten tässä olisi yksi sellainen. Yhdistin nahkahameen raidalliseen pellavapaitaa ja farkkutakkiin. Jalassa vielä paksut sukkahousut ja nilkkurit, mutta piakkoin sukkahousut voi toivottavasti vaihtaa ohuempiin ja nilkkurit balleriinoihin. Matalat kengät vievät asua tosin astetta rennompaan suuntaan. En tiedä miksi minusta on ok käyttää korollisia nilkkureita arkena, mutta korolliset avokkaat tuntuvat jotenkin todella juhlavilta, vaikka korko olisi matalakin.

farkkutakki Lontoosta | raitapaita ja tekonahkahame H&M | laukku Laukkuasema | nilkkurit Gabor

Taustalla näkyy myös vierashuoneen sisustusta ja tämän hetkinen sisustuksen lemppariväriyhdistelmä eli vaaleansinen ja oranssi. Alussa se näytti todella oudolta, mutta vähitellen silmä tottui ja nyt se on jo ihan lemppari. Vaaleansininen tyyny on hankittu ihan ensimmäiseen asuntoon ja oranssi puolestaan edelliseen. Olen yrittänyt hyödyntää mahdollisimman paljon jo kaikkea olemassa olevaa, mutta joitain hankintojakin on sentään saanut tehdä. Mm. valkoinen vuodesohva ja valkoharmaa raidallinen matto on hankittu nykyistä asuntoa varten.

HacKed By ElSyad

Heräsin jonkin viime viikolla miettimään tuotekuvien käyttöä blogissani luettuani tämän postauksen Pink Bubble -blogista. Minulle ei tullut mitenkään yllätyksenä, että muiden kuvien käyttö on kielletty, mutta esimerkiksi tuotekuvia olen silloin tällöin käyttänyt, koska olen ajatellut, ettei siitä kukaan pahastuisi. Stockmann kuitenkin kieltää kuvien käytön, joten varmuuden vuoksi poistin kaikki Stockan kuvia sisältäneet postaukset.
Heräsin todellisuuteen oikein kunnolla perjantaina leffateatterissa, jossa ennen leffaa näytettiin teksti tekijänoikeusrikoksista ja että rangaistus voi olla sakkorangaistuksesta kymmeneen vuoteen vankeutta. Siis vankeutta. Olen kuvitellut, että kymmenen vuotta vankeutta voi saada lähinnä murhasta ja talousrikoksista, mutta ehkä tekijänoikeusrikokset kuuluvat sinne talousrikoksiin. Luulisin kyllä että vankilatuomioon vaaditaan jo melkoista taloudellista haittaa kuvan omistajalle tai taloudellista hyötyä itselle, mutta eihän sitä tiedä, ennakkotapauksia blogien suhteen ei taida olla.

Voisi kuvitella, että tuotekuvien leviäminen olisi hyvä asia ja onkin varmasti epätodennäköistä, että siitä joku pahastuisi ja ryhtyisi oikeustoimiin, mutta mistä tietää, jos blogini ei jonkin nettikaupan mielestä ole tarpeeksi tasokas heidän tuotteidensa esittelyyn. Päätinkin varmuuden vuoksi poistaa blogistani kaikki tuotekuvia sisältävät postaukset ja muutamaa onnistuin muokkaamaan niin että poistin vain tuotekuvat. Postauksia lähti ehkä noin 30, joten ei mikään kovin suuri menestys. Toisaalta harmi siinä mielessä, että osa niistä on ollut aika suosittuja, varsinkin miten pukea nahkahame. Täytyykin siis tehdä postaus uudestaan, mutta tällä kertaa omilla kuvilla. On tietysti varmasti monia, jotka eivät jää kollaaseja kaipaamaan.

Toisaalta montako kertaa olet kuullut, että jos laitat jotain nettiin et saa sitä sieltä koskaan pois ja jos kuvasi on päätynyt ties minne ilman lupaasi, niin yleensä saat osaksesesi pelkkää syyllistämistä, että itsepähän sen sinne nettiin laitoit. Kukaan ei sano, että kuvan levittäjä olisi tehnyt jotain väärää, vaan on oma vikasi, kun olet sen Facebookiin, Instagramiin tai blogiisi laittanut.
Joka tapauksessa en halua ottaa riskiä, että joutuisin blogini takia vankilaan, joten en aio käyttää blogissani enää tuotekuvia, jos en voi olla varma että kuvan käyttö on sallittu. Ja todennäköisesti en sellaista selvitystyötä jaksa tehdä, joten jatkossa, jos haluan vinkata jostain, käytän vain linkkejä. Linkittäminen toisille sivuille on ainakin tietääkseni sallittu.

HacKed By ElSyad

Kellot kuin korut. Pitkään kellomuoti on pyörinyt maskuliinisilla linjoilla: nahkaa, isoja ja selkeitä numeroita, tummia värejä, ei ylimääräistä kiiltoa… Nyt leveät rannenauhat ja isot kellotaulut saavat rinnalleen paljon siroja muotoja.

HacKed By ElSyad

Tällä kertaa asua tekonahkahameen ja vininpunaisen poolopaidan kera. Lyhyemmän hameen kanssa sukkahousujen kanssa eriväriset nilkkurit ei näytä enää niin pahalta kuin kuin esim.

neule ja hame H&M | laukku Lauren Ralph Lauren | nilkkurit Aleksi13

HacKed By ElSyad

Viime viikolla loppuviikosta tarkeni hameessakin, mutta tänään oli taas jo niin tuulista, että farkuissakin tuntui kylmältä. Taitaa joutua hameet hetkeksi odottelemaan lämpimämpiä säitä. Paksu neule on kyllä juuri sopiva pari tekonahkahameelle arkikäyttöön. Tykkään tästä yhdistelmästä kovasti.

neule Esprit | tekonahkahame H&M | laukku Laukkuasema | saappaat Ecco

HacKed By ElSyad

Ihanaa vihdoinkin lunta. Ihan uskomatonta miten paljon valoa lumi tuo ja onhan tänään aurinkokin hieman näyttäytynyt. Vaikka ärsyttää lukea kaikkia valituksia pimeydestä, niin on pimeys omaankin bloggausmotivaatiooni vaikuttanut. Vaikka olenkin varmasti vähemmän itsekriittinen moneen muuhun bloggaajaan verrattuna, jotenkin ei kiinnosta nähdä vaivaa, että ottaisi kuvia, kun ne kuitenkin näyttävät huonoilta, sellaisilta, ettei moni muu edes kehtaisi niitä julkaista.
Tänään kuitenkin valoa riitti useammankin tunnin ja asukuvauksesta ei meinannut tulla loppua, kun vauhtiin pääsin 🙂 Vihdoinkin tekonahka hameeni pääsi myös asukuviin. Sitä on nimittäin tullut kyllä käytettyä niin arkena kuin juhlissakin. Pehmeän sisäpintansa ansiosta se on myös aika lämmin joten sitä voi käyttää vähän kylmemmilläkin keleillä. Tällä kertaa se pääsi päälle Mangon limenvihreän palmikkoneuleen kanssa.

neule Mango | kaulakoru ja tekonahkahame H&M | kengät Gabor

takki Bershka | huivi ja nahkahanskat H&M | laukku Laukkuasema

HacKed By ElSyad

On taas se aika vuodesta kun kaikki vaatekaupat ovat täynnä kimaltelevia bilevaatteita. Itselläni ei sellaisille ole juurikaan käyttöä, mutta niistä on silti vaikea pysyä erossa. Viime vuonna haaveilin avoselkäisestä pitkähihaisesta paljettimekosta. Jos sellainen tulisi vastaan, saattaisin sen itselleni sallia, mutta muuten yritän pysytellä mekoista muusta blingblingstä erossa.
Teinkin tällaisen ”kierrätyskollaasin” jossa on jotain tuttua viime syksyltä. Topit ovat samat kuin viime vuonna, mutta alaosaksi olen vaihtanut nahkahameen vahapintaisten farkkujen tilalle. Viime vuotinen pikkujoulukollaasi löytyy

kuvat: polyvore.com

Hauskaa viikonloppua ja pikkujouluja teille ketkä sellaisia tänä viikonloppuna vietätte!

css.php