Syksyn 2022 muoti

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Kokoharmaa asu kuulostaa tylsältä, mutta näyttää yllä freesiltä. Villaneuleen, chinojen ja ruututakin klassisen tyylikäs yhdistelmä saa kaivattua säröä rennoista tennareita.

Syksyn muoti on nyt rentoa, mutta näyttävää. Unelmanpehmeät neuleet puetaan runsaskuosisten mekkojen kanssa ja yhdistetään paksupohjaisiin kenkiin sekä muhkeaan toppatakkiin. Housut ovat leveälahkeisia ja linjat soljuvia.

Valkoinen toppi, suora- tai leveälahkeiset puvunhousut, hyvin istuva tai istuvuudeltaan väljä bleiseri, laadukas neulepaita ja simppeli kauluspaita.

Tuplatakki pitää lämpimänä pidemmällekkin syksyyn. Kerrospukeutuminen vaatii taitoa ja kekseliäisyyttä, mutta ennen kaikkea väljyyttä.

Silmänruokaa ja väriterapiaa! Näyttävät kirkkaanpinkit asusteet, kuten pehmeä muhkupipo tai trendikäs neulehuppu päivittävät tyylin. Rohkeampi valitsee ylleen kokopinkin asun tai takin. Hillitympi pukeutuja voi valita kauniin kukkakuosin, jossa upea pinkki tuo kontrastia muuten tummaan asuun tai kauden juhlavaatteeseen.

Neuleita näet tänä vuonna joka puolella ja niitä myös yhdistellään ennakkoluulottomasti kaikkeen. Jos et ole jo hypännyt laadukkaiden neuleiden kelkkaan, nyt on sen aika.

Ulkoiluvaatteiden suosio on kasvanut viime vuosina edelleen. Nyt panostetaan laatuun, mukavuuteen ja tyylikkyyteen. Untuva- ja toppatakit ovat muhkeita ja rentoja näyttävyydestä tinkimättä. Syksyn sneakereissa on paksut pohjat, joten jalat pysyvät kuivina sateesta huolimatta.


Suositellut artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php