Loppusyksyn muotia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Kirpparit ovat jo yksi suomalaisten suosituimmista tavoista ostaa vaatteita, ja ymmärrämme hyvin miksi: second hand-löydöt ovat usein edullisempia ja toisinaan jopa laadukkaampia kuin uudet tuotteet.

Nämä trendit näyttävät vain paremmalta, kun hankit ne vintagena.

Villapaidat ovat kauden suosikkivaatteita, ja muodissa suositaan niin neuletakkeja, somia settejä kuin perinteisiä palmikko- ja kirjoneuleitakin. Erityisesti 1990-luvun alun tyyliset somat kukkakoristeompelut näyttävät nyt ajankohtaisilta.

Nahkatakit, -housut ja -hameet ovat näyttävästi edustettuina katutyylikuvissa. Uutena tyyriistä nahkaa löytää onneksi myös vintage-liikkeistä, ja monelle vanhat nahkatuotteet ovat kaikin tavoin eettisempi valinta.

Röyhelöt, puhvihihat ja näyttävät kaulukset näyttävät nyt todella muodikkailta. Romanttisin puuvillapusero on tietenkin vintagea, jolloin sillä on oikeasti tarina taustallaan.

Väljät bleiserit ovat muotitietoisten must have, ja ne toimivat mitä erilaisemmissa asuissa. Etsi myös kokonaisia housupukuja ja Clueless-tyylisiä hamesettejä – ne näyttävät nyt erityisen kivoilta!

Takavuosien täyttä puuvillaa olevat farkut vain näyttävät hienoilta, Olipa haussa sitten 1970-luvulta tutut leveät lahkeet, kasarin farkkurotsi tai ihanat ysärifarkut, vintagena vaate näyttää todennäköisesti vielä paremmalta.


Suositellut artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php