Miesten alushousuissa yksi malli on ylivoimaisesti myydyin, vaikka toisenkin suosio nousee: ”Kun on kerran löytynyt, siinä pysytään”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Bokserit lyhyemmillä tai pidemmillä lahkeilla, lahkeettomat brief-housut, väljät kangasbokserit… miestenkin alushousutarjonnassa on vaihtelua, mutta mitä suomalaismies ostaa?

Kyselykierroksen perusteella valtaosa suomalaismiehistä liikkuu samassa alushousumallissa. Sekä hypermarketeista Prismasta ja K-Citymarketista että tavarataloketjuista Stockmannilta ja Sokokselta kuuluu sama viesti.

– Alushousujen neljässä suurimmassa yläkategoriassa bokserit ovat selkeästi suosituin alushousutyyppi, Prisman alusvaatevalikoimista vastaava valikoimapäällikkö Jonna Halme-Räsänen sanoo ja paljastaa miesten erilaisten alushousumallien myyntiosuudet.

Boksereiden, joihin luetaan Prismassa myös midi- ja hipster-nimikkeet, osuus myydyistä alushousuista on 86 prosenttia. Seuraavana tulevat briefsit 7 prosentin osuudella ja bermudat 6 prosentilla.

Lue koko artikkeli täältä

Alkuperäisen tekstin kirjoittanut Ilta-Sanomat


Miesten alushousuissa yksi malli on ylivoimaisesti myydyin, vaikka toisenkin suosio nousee: ”Kun on kerran löytynyt, siinä pysytään”, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Suositellut artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php